Ons team

FysioNoord bestaat uit een team van experts met de nodige ervaring en gedrevenheid. Ieder heeft zijn expertises, samen staan we sterker. Met veel trots stellen wij onszelf kort voor. 

Heleen Augustyns

Zaakvoerder Fysio Noord – Kinesitherapeut

Studies
– Afgestudeerd 2020 KU Leuven master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen optie sport.
– 2021 Universiteit Antwerpen Postgraduaat manuele therapie.

Specialisaties
Sportrevalidatie, manuele therapie, dry needling, loopanalyse & preventie, kinesiotaping.

In mijn vrije tijd hou ik van
Paardrijden, lopen, zwemmen, tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Wat ik belangrijk vind in jouw revalidatie
Via de manuele aanpak versterkt door een actieve component werken we jouw zwakke schakels weg en voorkomen we herval.

Een afspraak maken bij Heleen?
Dat kan door te bellen naar +32 (0)474 03 46 71, een e-mail te sturen naar info@fysionoord.be of de online agenda te gebruiken.

Désirée van Dun

Kinesitherapeut

Studies
– Afgestudeerd 2000 hogeschool voor Kinesitherapie Antwerpen.
– 2010 interuniversitaire cursus bekkenbodemreëducatie / pre- post natale kine.

Specialisaties
Algemene kinesitherapie, pre en post natale kine, behandeling van BPPV (benigne paroxismale positioneringsvertigo).

In mijn vrije tijd hou ik van
Volleybal, wandelen, fietsen & lezen.

Wat ik belangrijk vind in jouw revalidatie
Een individuele aanpak met therapie aangepast aan persoonlijke klachten en doelen. De patiënt zo actief mogelijk betrekken op de weg naar het herstel. Daarnaast de patiënt motiveren tot blijven bewegen ter preventie van recidiverende klachten.

Een afspraak maken bij Désirée?
Dat kan door te bellen naar +32 (0)494 43 70 89, een e-mail te sturen naar info@fysionoord.be of de online agenda te gebruiken.

Ward Brosens

Kinesitherapeut

Studies
Afgestudeerd 2022 KU Leuven master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen, optie sport met leerrijke stage bij voetbalclub OHL.

Specialisaties
Sportrevalidatie, kinesiotaping, sport specifiek trainen.

In mijn vrije tijd hou ik van
Voetbal, lopen, fietsen & reizen

Wat ik belangrijk vind in jouw revalidatie
Individuele en persoonlijke aanpak waarbij ik ga kijken naar hetgeen voor jou belangrijk is. Hierbij wordt manuele therapie gebruikt in combinatie met een actieve benadering om uw herstel zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Dit alles zodat u zo snel mogelijk weer de oude of betere versie van uzelf wordt!

Een afspraak maken bij Ward?
Dat kan door te bellen naar +32 (0)474 03 46 71, een e-mail te sturen naar info@fysionoord.be of de online agenda te gebruiken.

Femke Kenis

Kinesitherapeut

Studies
Afgestudeerd 2023 UA Antwerpen master in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie musculoskeletale aandoeningen en sportrevalidatie.

2024 Postgraduaat manuele therapie Gent.

Specialisaties
Sportrevalidatie, manuele therapie, dry needling, kinesiotaping

In mijn vrije tijd hou ik van
Lopen, padel en spinning

Wat ik belangrijk vind in jouw revalidatie
Ik zoek graag de balans tussen manuele therapie en een actieve benadering om de revalidatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dit doe ik het liefste door samen op zoek te gaan naar een individuele aanpak waarbij we persoonlijke doelen vooropstellen en een actieve levensstijl stimuleren.

Een afspraak maken bij Femke?
Dat kan door te bellen naar +32 (0)474 03 46 71, een e-mail te sturen naar info@fysionoord.be of de online agendate gebruiken.

Leen Delcroix

Kinesitherapeut

Studies
Afgestudeerd graduaat kinesitherapie hoge school Antwerpen

Hoofdberoep
Kinesiste Amphia ziekenhuis Breda

Specialisaties
Algemene kinésitherapie, cardiale en respiratoire revalidatie, preventie valrisico en beweging bij ouderen, postoperatieve revalidatie, revalidatie na langdurige ziekenhuisopname (op intensieve zorgen)

Belangrijk in revalidatie
De patiënt actief begeleiden volgens een behandelplan om persoonlijke doelen te behalen en om weer optimaal te functioneren in het dagelijkse leven.

Een afspraak maken bij Leen?
Dat kan door te bellen naar +32 (0)4 73 49 27 18 of door een e-mail te sturen naar info@fysionoord.be.

Anthe Heylen

Personal trainer

Als kind was ik enorm benieuwd naar verschillende manieren van beweging. Van kleins af aan heb ik alle mogelijke sporten uitgeprobeerd: zwemmen, turnen, atletiek, korfbal, skiën, tennis, … Ook kende ik al snel een passie voor lesgeven. Zo behaalde ik in 2020 mijn diploma leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie met optie fitness.

Tijdens mijn studies begon ik met Tone it up. Het kriebelde om deze passie voor beweging met nog meer mensen te kunnen delen. Ik startte mijn eigen lessen op, zowel 1-op-1 als in groepsverband. Het leek in het begin iets tijdelijk, maar ik voelde al heel snel aan dat ik echt mijn ding gevonden had. Momenteel combineer ik Tone it up met mijn job als LO-leerkracht in GLS De Wegwijzer.

Een afspraak maken voor de personal training kan via info@fysionoord.be of +32 (0)474 03 46 71.

Roel Hofmans

Conditiecoach

Sport is altijd mijn grote passie geweest. Als kind stond voetbal centraal en doorheen de jaren is mijn interesse in sport alleen maar toegenomen. Na mijn voetbalcarrière besloot ik om me verder te verdiepen in conditietraining (inspanningstesten) en blessurepreventie.

Graag ga ik met jou aan de slag om zo jouw sportieve doel te bereiken!

Een afspraak maken voor een inspanningstest kan via info@fysionoord.be of + 32 (0)474 03 46 71

Joost Verheijen

Personal trainer

Na mijn studies Sport en Bewegen kon ik aan de slag gaan als bewegingsdeskundige. Momenteel ben ik in hoofdberoep fitnesscoach & personal trainer, zowel bij Fysio Noord als bij Healthclub Betterbodies in Zundert.

In mijn vrije tijd ben ik zelf veel met sport bezig en probeer ik op verschillende manieren meer bij te leren over het persoonlijk begeleiden van mensen. Ik vind het leuk om doelgericht ergens voor te trainen en om terug naar de basis van het bewegen te gaan.

Mijn doel is om je te helpen met je gezondheidsdoelen op een veilige, efficiënte, leuke en wetenschappelijk onderbouwde manier.

Een afspraak maken voor de personal training kan via info@fysionoord.be of +32 (0)474 03 46 71.

Robbe Jochems

Personal trainer

Vanuit de liefde en passie voor sport heb ik mijn carrière als verantwoordelijke in de las industrie omgeruild en bijgeschoold tot personal trainer.Met een achtergrond in het wielrennen en pure krachttraining,Heb ik mij de laatste jaren meer gericht op functioneel en correct trainen van het lichaam.Met deze kennis zal elke training veelzijdig en uitdagend worden.Als ik geen training geef, ben ik meestal zelf aan het sporten 😉 

Een afspraak maken voor de personal training kan via info@fysionoord.be of + 32 (0)474 03 46 71

In contact komen met FysioNoord?

Wij zitten voor je klaar! Klik op onderstaande knop en neem contact met ons op.