Kinesitherapie in Meer - kine in Meer

Kinesitherapie in Meer volg je bij FysioNoord. Als kine in Meer begeleiden wij personen in een revalidatieproces. Een kinesitherapie-traject begint altijd bij een coördinerend en verkennend gesprek. Bij onze praktijk in Meer nemen we jouw situatie onder de loep. Waar heb je last van en wat kunnen wij er als kine aan doen? Heb je recent een operatie gehad en zoek je een kinesitherapie locatie in regio Meer? Bij FysioNoord begeleiden we je doorheen dit lastige traject. Wij luisteren naar jouw behoeftes en lichaam, komen bij je thuis indien nodig en zodra het weer kan pakken we de draad op in onze kine praktijk in Meer. Hierdoor maken wij deze toch vaak vervelende tijd zo aangenaam mogelijk en met maar één groter doel voor ogen: Dankzij kinesitherapie in Meer bij FysioNoord voel jij je weer beter in je vel.

Gedreven kinesitherapie in Meer

In onze kinesitherapie ruimte in Meer beschikken wij over een grote revalidatie ruimte met tal van effectieve en kwalitatieve toestellen. Zo haal jij het meeste uit jouw kine sessies en kan jij gecontroleerd werken aan jouw herstel onder het toeziend oog van onze kinesitherapeuten. In onze praktijk zijn verschillende experts aan het werk die kinesitherapie behandelingen geven. Naast de grote sportruimte is ons kinesitherapie gebouw in Meer uitgerust met verschillende individuele ruimtes waar het masseren en loswerken van benen, armen, rug of andere lichaamsdelen zo comfortabel mogelijk kunnen uitgevoerd worden.

Kinesitherapie Meer – Kine Meer

Meer weten over Kinesitherapie Meer - Kine Meer?

Wil jij meer weten over het volgen van kinesitherapie in Meer of kine in Meer? FysioNoord zit voor je klaar. Bel ons, mail ons of vul het formulier in. Langskomen bij onze kinesitherapie ruimte in Meer kan ook, uiteraard wel op afspraak.