Kinesitherapeut in Minderhout - kinesist in Minderhout

FysioNoord is een kinesitherapeut in Minderhout. Als kinesitherapeut of kinesist in Minderhout begeleiden wij personen in een revalidatieproces. Een kinesitherapeut begint altijd bij een coördinerend en verkennend gesprek. In onze praktijk in Minderhout nemen we jouw situatie onder de loep. Waar heb je last van en wat kunnen wij er als kinesist aan doen? Heb je recent een operatie gehad en zoek je een kinesitherapeut in regio Minderhout? Bij FysioNoord begeleiden we je als kinesist doorheen dit lastige traject. Wij luisteren naar jouw behoeftes en lichaam, komen bij je thuis indien nodig en zodra het weer kan pakken we de draad op in onze kine praktijk in Minderhout. Hierdoor maken wij deze toch vaak vervelende tijd zo aangenaam mogelijk en met maar één groter doel voor ogen: Als kinesitherapeut in Minderhout zorgt FysioNoord er voor dat jij je weer beter in je vel gaat voelen.

Gedreven kinesitherapeut in Minderhout

Als kinesitherapeut in Minderhout beschikken wij over een grote revalidatie ruimte met tal van effectieve en kwalitatieve toestellen. Zo haal jij het meeste uit jouw kine sessies en kan jij gecontroleerd werken aan jouw herstel onder het toeziend oog van onze kinesitherapeuten. In onze praktijk zijn verschillende kinesisten aan het werk die behandelingen geven. Naast de grote sportruimte hebben wij als kinesitherapeut in Minderhout ook verschillende individuele ruimtes waar het masseren en loswerken van benen, armen, rug of andere lichaamsdelen zo comfortabel mogelijk verloopt. Door de flexibele samenwerking tussen onze kinesisten in Minderhout kunnen wij je vaak op korte termijn al verder helpen.

Kinesitherapeut Minderhout – kinesist Minderhout

Meer weten over FysioNoord als Kinesitherapeut in Minderhout - Kinesist in Minderhout?

Zoek jij een kinesitherapeut in Minderhout of kinesist in Minderhout? FysioNoord zit voor je klaar. Bel ons, mail ons of vul het formulier in. Als kinesitherapeut hebben wij onze eigen revalidatie ruimte in Minderhout (Meer). Langskomen op afspraak is uiteraard ook mogelijk.