Kinesitherapeut in Meer - kinesist in Meer

FysioNoord is een kinesitherapeut in Meer. Als kinesitherapeut of kinesist in Meer begeleiden wij personen in een revalidatieproces. Een kinesitherapeut begint altijd bij een coördinerend en verkennend gesprek. In onze praktijk in Meer nemen we jouw situatie onder de loep. Waar heb je last van en wat kunnen wij er als kinesist aan doen? Heb je recent een operatie gehad en zoek je een kinesitherapeut in regio Meer? Bij FysioNoord begeleiden we je als kinesist doorheen dit lastige traject. Wij luisteren naar jouw behoeftes en lichaam, komen bij je thuis indien nodig en zodra het weer kan pakken we de draad op in onze kine praktijk in Meer. Hierdoor maken wij deze toch vaak vervelende tijd zo aangenaam mogelijk en met maar één groter doel voor ogen: Als kinesitherapeut in Meer zorgt FysioNoord er voor dat jij je weer beter in je vel gaat voelen.

Gedreven kinesitherapeut in Meer

Als kinesitherapeut in Meer beschikken wij over een grote revalidatie ruimte met tal van effectieve en kwalitatieve toestellen. Zo haal jij het meeste uit jouw kine sessies en kan jij gecontroleerd werken aan jouw herstel onder het toeziend oog van onze kinesitherapeuten. In onze praktijk zijn verschillende kinesisten aan het werk die behandelingen geven. Naast de grote sportruimte hebben wij als kinesitherapeut in Meer ook verschillende individuele ruimtes waar het masseren en loswerken van benen, armen, rug of andere lichaamsdelen zo comfortabel mogelijk verloopt. Door de flexibele samenwerking tussen onze kinesisten in Meer kunnen wij je vaak op korte termijn al verder helpen.

Kinesitherapeut Meer – kinesist Meer

Meer weten over FysioNoord als Kinesitherapeut in Meer - Kinesist in Meer?

Zoek jij een kinesitherapeut in Meer of kinesist in Meer? FysioNoord zit voor je klaar. Bel ons, mail ons of vul het formulier in. Als kinesitherapeut hebben wij onze eigen revalidatie ruimte in Meer. Langskomen op afspraak is uiteraard ook mogelijk.